Vår historie

Grunnlagt i 2015 i København, Danmark. The South Indian, er den første skandinaviske restauranten som spesialiserer på Chettinad mat tradisjon fra India. Sør- India har størstedelen av restauranten som følger denne tradisjonen, kjent for sine robuste smakfulle retter. Det er beundringen suksess fra sine lånetaker som gjorde at The South Indian spredte vingene og åpnet flere restauranter i Malmø, Sverige i 2018 etterfulgt av Stockholm, Sverige i 2019, Helsinki, Finland og Oslo, Norge i 2020.

Autensitet

De autentiske oppskriftene våre har blitt arvet gjennom generasjoner. Kokkene våre har sin opprinnelse fra India og er erfaring i Chettinad- mattradisjonen.

Lignende for detaljer

Vi er kvalifiserte for kvalitet, hygiene og service på alle våre steder.

Kjærlighet for våre kunder

I kjernen av vårt virksomhet forstå vi kundenes behov og tjene dem på den meste ydmyke måten og tilbyr alle nødvendige tjenester.

Vår Kuisin

India er et land med forskjellige tilberedningsteknikker som fascinerer tungen på den mest utrolige måten. Den rike arven fra krydderdyrkning og handel gjør Chettinad- regionen i India har en rik arv krydderdrykning for til det mest gjør aromatiske kjøkkenet unikt. Selv om du velger en overdådig dosa (rispannekaker) med smaksatt fylling, lover vi at den blir varm og sprø godbit, friskt rett fra pannen. Vi legger enorm vekt på at oppskrifter som ble overført fra de sørindiske kjøkkene våre som er spesielt hentet inn fra India her i Norge. Med denne ekstraordinære kulinariske opplevelsen og den mest bemerkelsesverdige erfaring lover vi at maten vår holder høyeste kvaliteten, South Indian lover deg en helt ny holdning til indisk mat.

nb_NONorwegian
en_USEnglish nb_NONorwegian